Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Download Template Joomla 3.0 free theme.


Поступак пријава испита

  

Следећи линкове са официјалног сајта ВТМШ:  www.vtms.edu.rs  на екрану се добија страница за пријаву испита:

prijava1

 

Поступак пријаве изводи се у два корака: Први корак је  врло једноставан и састоји се у попуњавању обрасца и клика на дугме POŠALJI. Потрабно је попунити следеће податке:

  • BROJ INDEKSA: Целобројна вредност која заједно са годином уписа чини јединствени идентификатор студента.
  • GODINA UPISA: Четвороцифрена, целобројна вредност која са бројем индекса чини јединствени идентификатор студента.
  • DATUM ROĐENJA: Датум рођења студента, дан, месец и година се уносе у посебним пољима, с тим што се месец бира из падајућег менија. Овај податак се уноси да би спречио неауторизовани унос података.

Након што је корисник (студент) идентификован, за шта је потребно да има уписану текућу школску годину, следи други корак, одабирање предмета за који се пријављује испит. На екрану ће се појавити следећа форма:

prijava2

 

Екран приказује основне податке о студенту, табелу са пријављеним испитима у текућем року као и евиденцију свих положених испита. На овој форми потребно је изабрати податак у пољу PREDMET и кликнути на дугме POŠALJI. Падајући мени садржи податке о предметима из наставног плана који је важећи за студента. Уколико су сви услови за пријаву испита испуњени (уписана година, регулаисан статус самофинансирајућих студената, уплата по основу пријаве, предмет је са одговарајућег смера и године..) систем ће обрадити пријаву и исписати поруку као и табелу до сада пријављених испита.

У сваком случају, уколико не добијете потврдан одговор о успешно обављеној пријави испита контактирајете студентску службу школе.

Почетак | postupak prijave